Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, despre remanierea Guvernului: 'Este loc de mai bine, sunt convins'

teodorovici

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a spus miercuri, la Parlament, cu privire la remanierea Guvernului, că mereu „este loc de mai bine”.

Este loc de mai bine, sunt convins”, a spus Teodorovici.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că în luna iulie va face o evaluare a fiecărui minister şi în funcţie de rezultate ”vom putea vorbi de remanierea unui ministru sau nu”. Întrebată, la un post de televiziune, despre o remaniere a Guvernului, premierul Viorica Dăncilă a declarat că o evaluare pe fiecare minister va fi făcută în perioada următoare.

Avocatul Poporului intervine în cazul unei probleme controversate din justiție: a sesizat Curtea Constituțională

Ca să vorbim de o remaniere, trebuie să venim cu o evaluare a definirii programului de guvernare pe fiecare minister în parte. Se împlinesc şase luni din acest an, voi face o evaluare pe fiecare minister în parte. În funcţie de obiectivele îndeplinite din programul de guvernare putem vorbi de remanierea unui ministru sau nu. Eu nu cred că remanierea se poate face vorbind de oameni. Cred că dincolo de oameni trebuie să evaluăm munca lor, implicarea lor şi ceea ce au realizat ca să putem vorbi despre o abordare corectă faţă de colegii miniştri. După ce vom face această evaluare sunt convinsă că decizia o vom lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, voi asculta punctul de vedere al tuturor colegilor preşedinţi de organizaţie şi bineînţeles pe urmă vom vedea cum vom proceda în perioada următoare”, a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.