Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici e cap de listă PSD la Senat, în Tulcea

realitatea.net
Teodorovici Ciolacu

Organizaţia PSD Tulcea a validat luni, prin vot secret, ca Eugen Teodorovici să deschidă lista la Senat, iar deputata Mirela Furtună să fie pe primul loc la Camera Deputaţilor. Poziţia lui Eugen Teodorovici este una eligibilă doar în cazul în care PSD câştigă alegerile parlamentare în faţa PNL.

Consiliul Politic Naţional al PSD se va reuni marţi, de la ora 17.00, pentru a valida listele candidaţilor partidului la alegerile generale din 6 decembrie.

Consiliul Politic Naţional al PSD poate respinge din candidaturile la parlamentare, dacă nu au fost respectate criteriile aprobate de conducerea partidului.

Fostul ministru de Finanţe a fost contracandidatul lui Marcel Ciolacu la şefia PSD, la Congresul din 22 august al formaţiunii.

Anterior Congresului, Tribunalul Bucureşti respinsese solicitarea Eugen Teodorovici de a fi amânat evenimentul din 22 august, până când se rezolvă litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formaţiunii. Senatorul social-democrat poate face apel în termen de cinci zile de la pronunţarea instanţei.

Pe 19 august, Eugen Teodorovici a trimis o adresă către Tribunalul Bucureşti şi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în care explică faptul că a fost aleasă o conducere legitimă a partidului în Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv şi Mihai Fifor - secretar general.

Acesta a mai precizat că Dăncilă şi Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, însă el rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.