Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici: Șeful l-a scos la tablă pe nepriceputul Orban. Ați ridicat ridicolul la superlativul absolut

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susține că liberalii sunt puși de către Klaus Iohannis să-și nege declarațiile din opoziție pentru că acestea îi dăunează în campania electorală.

Citește și: SURSE - Iohannis și Dăncilă mută liniile frontului: șeful de campanie al PNL vine cu informații din tabăra PSD

”Șeful politic l-a scos la tablă pe nepriceputul Orban, în fața unei clase mici "de tranziție" și i-a zis: Ia guvernul "meu" și du-mă! Mai du-mă un cincinal la Cotroceni!

Iar Orban, chiar dacă la primul său job, degrabă s-a executat și direct în campanie electorală s-a băgat, cu tot cu guvern, doar ca să îi înfăptuiască lui, Iohannis-ului, cea mai mare dorință - încă un mandat de huzur.

Și au început Orban și câțiva colegi, la fel de nepricepuți, să arunce în stânga și în dreapta cu tot felul de mesaje publice, mă rog, ei le zic figuri de stil, despre tăieri, renunțări, eliminări, reduceri, etc. Căci ceea ce au declarat ori au scris pe facebook, conștient sau nu, a rămas și nu poate fi șters, oricât de mult neagă cu vehemență acum - că îngheață programele de investiții, că nu se mai dau vouchere, că măsurile din ordonanța 114 au fost dezastruoase, că se comasează spitale, că ajunge cu atâtea creșteri de pensii și salarii, că angajații "pesedisti" trebuie eliminați din sistem și că se schimbă totul în 24 de ore, începând cu eliminarea supraaccizei la combustibili, a impozitării contractelor part-time și a tot felul de taxe, impozite și comisioane.

De un singur semn a fost nevoie, un semn de la Șeful încă aflat în campanie, ca să schimbe placa. Și toate măsurile s-au transformat din bune în "nu am zis noi asta", din absolut necesare în analizabile și perfectibile, din imediate în 24 de ore în niște proiecte legislative care își vor urma traseul de aprobare în Parlament.

Așa că nu PSD și-a "pierdut uzul rațiunii", măi Orban, ci PNL și guvernul "meu"! În doar cateva zile ați reușit să ridicați ridicolul la superlativ absolut.”, scrie Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.