Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici și Dănuț Andrușca, chemați la Comisia Economică a Senatului: Se cer explicații despre situația KazMunayGas

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul liberal Florin Cîțu anunță că îi va chema pe Eugen Teodorovici și Dănuț Andrușca, miniștrii Finanțelor și Economiei, la Comisia Economică a Senatului pentru a prezenta situația memorandului prin care s-ar fi șters 400 milioane de dolari din datoria companiei KazMunayGas.

"Are curaj Teodorovici sa mearga pana la capat si sa recupereze 400 milioane de dolari?

Deranj mare la finante.

Postarea mea de ieri despre jaful de la KazMunayGas a creat multa valva printre pesedisti. Pe langa telefoanele primite ca sa-mi vad de treaba, s-a intamplat si un lucru bun.

La ministerul de finante se ia serios in calcul ANULAREA acelui memorandum. Ministrul finantelor de jure ma asculta din nou. Sunt curios cum o sa le explice sefilor, Dragnea si Valcov.

Indifirent de ce se intampla acum la MFP, am luat decizia sa chem la Comisia Economica, Industrii si Servicii, ministrii Economiei si Finantelor Publice, pentru a ne prezenta situatia memorandumului. Chiar in prima sapatamana.

E momentul ca MFP sa se ocupe de lucruri serioase. Sa recupereze sumele cu adevarat importante", a scris parlamentarul pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.