Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici îl desființează pe un liberal: 'Un ratat profesional, a avut nesimțirea să atace leul, nu-l mai angajează nicio bancă'

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul al Finanțelor, îl desființează pe liberalul Florin Cîțu! Totul a pornit de la un avertisment lansat de liberal prin care îi ateniona pe românii din străinătate care trimit bani în România că statul le va confisca banii, dacă trimit sume mai mari de 2.000 de euro.

”Un ratat profesional, un ratat care își bate joc de români. A a fost dat afară din sistem pentru că a avut nesimțirea să lanseze atacul speculativ la leu, nu îl mai angajează nicio bancă, și-a găsit traiul în politică. Cum poate cineva că spună că statul va confisca banii trimiși de românii din străinătate sau că îi va impozita? E vorba de o directivă eruopeană ce trebuia, din vara trecută, să fie transpusă în legislație. Să vedem dacă ele provin din activități ilicite, dar numai dacă noi considerăm, nu la orice transfer. Operatorul respectiv, prin care se transmit banii, are un anumit tipizat.”, a spus Eugen Teodorovici la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.