Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici îl face praf pe Marcel Ciolacu: 'PSD nu e de vânzare. Vine liderul maxim!'

Mediafax
Viorica Dancila Teodorovici

Eugen Teodorovici le-a transmis colegilor din PSD că el nu va demisiona din poziția de președinte executiv, dar că PSD are nevoie de un Congres. În timp Teodorovici ce le dădea declarații jurnaliștilor înainte de ședința CEX, Marcel Ciolacu, șeful puciștilor din PSD, intra în curte, iar fostul ministru de Finanțe a exclamat: ”vine liderul maxim!”

”Nu mi-a spus-o în față. Dacă o spune, să o spună la partid. Eu nu îmi dau demisia. Eu nu am cedat în fața unor competiții. Trebuie să respectăm statutul. Congres trebuie făcut cât mai repede, dar ținând cont de pașii care trebuie făcuți înainte. Când am ajuns eu, dânsul pleca (n.r. Marcel Ciolacu). M-ar fi jignit. Cred că știu foarte bine toți colegii mei din partid și toți cei care mă cunosc că nu se poate vinde un vot pe care l-ai primit. PSD nu este de vânzare. Nu există preț pentru a vinde sau pentru a cumpăra Partidul Social Democrat Dăncilă știe ce are de făcut. Trebuie făcută o analiză și la centru și la filialele locale.

Nu știu dacă va demisiona Viorica Dăncilă. Vine liderul maxim!”, a declarat Eugen Teodorovici.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Eugen Teodorovici a declarat, marți seară, că nu exclude varianta de a merge în instanță dacă va fi demis din funcția de președinte executiv al PSD.

„Haideți să discutăm întâi în CEx. Nu exclud nimic în viață. Totuși ceva se exclude, încălcarea unor principii și a unor elemente foarte clare. V-am spus, caracter și principii”, a spus Eugen Teodorovici, înainte de Comitetul Executiv al PSD, întrebat dacă ia în calcul să meargă în instanță dacă va fi înlăturat din funcția de președinte executiv al partidului.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.