Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, invitat de onoare la o dezbatere organizată de AUR/ Video

teodorovici AUR

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a fost invitat la o dezbatere AUR pe tema crizei facturilor la energie. Teodorovici laudă AUR pentru că, partid de opoziție fiind, tratează serios această problemă și încearcă să găsescă soluții.

”La invitația co-președintelui AUR, domnul George Simion, am participat ieri, la o dezbatere organizată la Parlamentul României, în încercarea de a găsi o SOLUȚIE la problema gravă cu care se confruntă România: #CRIZA ENERGETICĂ / CRIZA #FACTURILOR.

Trebuie să subliniez că este de apreciat faptul că totuși, un partid politic aflat în opoziție este preocupat și încearcă să găsească #SOLUȚII la problemele curente care afectează profund atât viața de zi cu zi a românilor, cât și economia, în ansamblul său.

Din păcate, actualul #guvern, inclusiv partidele aflate în coaliția de guvernare, INDIFERENȚI la această problemă, fac promisiuni fără acoperire, se întrec în idei populiste contribuind - cu zel nejustificat - la declanșarea unei noi #crize #economice în România, cu efecte dezastruoase pentru români și firmele din #România!

SOLUȚIA pentru REDUCEREA substanțială a costurilor facturilor, atât la energie electrică cât și la gaze naturale, este cea prezentată în cadrul evenimentului cu tema “Provocările globale din sectorul energetic și soluții concrete pentru facturile românilor”!

Vă invit să urmăriți intervenția mea în cadrul acestui eveniment”, scrie Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.