Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, la ieșirea de la DNA: Așa cum veneau toți la Finanțe, așa plecau

teodorovici

Fostul ministru Eugen Teodorovici a susţinut, joi, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, că toţi cei care au venit la Ministerul de Finanţe au plecat fără nicio încălcare a legii. 

''Toţi cei care au venit la Ministerul de Finanţe atunci au plecat fără nicio încălcare a legii. Am fost invitat (la DNA - n.r.) în calitate de martor în dosarul deputatului Nicolae Păun. Discuţia în faţa procurorilor a fost că aşa cum toţi veneau la mine la Finanţe - indiferent că erau parlamentari, primari... - aşa plecau, adică fără nicio încălcare a legii'', a spus fostul ministru, relatează agerpres.ro.

Fostul ministru Eugen Teodorovici, la DNA


Întrebat ce ajutor a solicitat Nicolae Păun, Teodorovici a spus că i-a prezentat o situaţie ''dificilă''. ''A prezentat o situaţie dificilă vizavi de proiectul cu care se aflau în curs. Nu mai ştiu care a fost exact discuţia pentru că erau foarte multe solicitări de discuţii la nivelul ministrului de Finanţe. Asta a fost atunci situaţia'', a adăugat el. 

Deputatul Nicolae Păun i-a cerut deputatului Mădălin Voicu, în mai 2015, să îi faciliteze accesul la conducerea Ministerului Finanţelor, pentru a discuta despre un proiect de lege privind anularea contribuţiei de asigurări de sănătate pentru anumite categorii de persoane fizice, potrivit unor pasaje din referatul prin care DNA a cerut încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a celor doi parlamentari. 

Păun a transmis şi un SMS ministrului Finanţelor, în care îi precizează ce proiect de lege îl interesează. "Mă scuzaţi Nicolae Păun sunt este vorba de Plx 286/2015 Proiect de lege privind anularea contribuţiei de asigurări de sănătate pentru anumite categorii de persoane fizice - este proiect al Guvernului. Cu stimă şi respect. Nicolae Păun", se arăta în mesaj. 

Nicolae Păun a făcut demersuri pentru anularea contribuţiei de asigurări de sănătate datorate de unele categorii de persoane şi pe lângă conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, după cum reiese dintr-o discuţie purtată cu vicepreşedintele instituţiei, Mihai Gogancea-Vătăşoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.