Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici nu vrea ÎNCHISOARE pentru cei care nu-și plătesc taxele la Fisc: 'Vom discuta săptămâna viitoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Senatorul Eugen Teodorovici, propus ministru al Finanţelor, a afirmat că vrea să imprime la nivelul administraţiei fiscale "o abordare cât mai deschisă, proactivă", de sprijin faţă de toţi contribuabilii.

Întrebat dacă ar susţine o OUG care prevede închisoare pentru cei care fac evaziune fiscală, Teodorovici a răspuns: "Categoric nu".

Citește și: Ce salariu primea CTP de la Sorin Ovidiu Vântu

"Ca şi idee, abordarea pe care vreau să o imprim la nivelul administraţiei fiscale din România este aceea de abordare cât mai deschisă, proactivă, de sprijin vizavi de toţi contribuabilii din România, fie că sunt persoane juridice sau fizice", a spus Teodorovici.

El a menţionat că săptămâna viitoare va discuta la Ministerul de Finanţe "care au fost argumentele pentru fiecare dintre soluţiile care sunt astăzi în discuţie".

Citește și: IMAGINI SURPRINZĂTOARE! Cum arăta Simona Halep la 18 ani, ce liceu a urmat și cum îi spuneau colegii

În legătură cu Fondul Suveran de Dezvoltare, Teodorovici a menţionat că este "un proiect care, dacă va prinde contur, va aduce foarte multe lucruri bune".

"Sunt încă discuţii la nivelul Comisiei Europene pentru că este nevoie de anumite avize pe astfel de concept nou pentru România. Vom vedea, vom discuta şi cu alte state în care operează astfel de mecanism de finanţare", a adăugat Teodorovici.

Citește și: Această lege intră în vigoare AZI! De ce SERVICII GRATUITE vor beneficia românii, începând de sâmbătă, 27 ianuarie

Teodorovici s-a referit şi la trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, menţionând că speră să nu scadă niciun salariu prin această măsură.

"Eu sper să nu fie aşa. Dacă vor fi situaţii punctuale, o să vedem care vor fi soluţiile pentru ca să nu fie această situaţie", a spus Teodorovici.

Citește și: Documente EXCLUSIVE! ȘANTAJ și abuz în serviciu – acuze grave la adresa ministrului demisionar al Tineretului și Sportului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.