Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici se impune: 'Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura, să-mi fi legat mâinile să nu fac ceva? Nu dau explicații nimănui'

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor, a declarat că la ministerul pe care îl va conduce va lua "ce măsuri se justifică", menţionând că o comunicare mai bună va duce la soluţii mai bune.

Întrebat dacă are mână liberă să adopte ce măsuri doreşte la Ministerul Finanţelor, Teodorovici a răspuns: "Ce măsuri se justifică".

Citește și: Ce salariu primea CTP de la Sorin Ovidiu Vântu

"Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura sau să-mi fi legat mâinile să nu pot să fac ceva dacă cred că e bun acel lucru?", a adăugat Teodorovici.

El a subliniat că, atunci când a avut argumente în Comisia de buget finanţe din Parlament, unele decizii ale Guvernului s-au modificat.

Citește și: IMAGINI SURPRINZĂTOARE! Cum arăta Simona Halep la 18 ani, ce liceu a urmat și cum îi spuneau colegii

"Atunci când am avut argumente la nivelul Comisiei de buget-finanţe, am avut punctul meu de vedere, aţi văzut că de fiecare dată în Parlament unele decizii din partea Guvernului s-au modificat pentru că au fost argumente. Poate a fost acea lipsă de comunicare pe care toţi am invocat-o de-a lungul timpului şi din partea Executivului şi din partea Parlamentului şi de multe ori şi din partea partidului. Deci, eu zic că o comunicare mai bună va duce la soluţii mai bune", a mai spus Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă i-a comunicat liderului PSD, Liviu Dragnea, măsurile pe care doreşte să le schimbe, Teodorovici a susţinut că nu a avut discuţii cu acesta.

Citește și: Această lege intră în vigoare AZI! De ce SERVICII GRATUITE vor beneficia românii, începând de sâmbătă, 27 ianuarie

"Nu, nu am discutat ce vreau eu să fac sau ce vreau să schimb. S-a stabilit un principiu de comunicare. Deci, am o propunere, am o măsură, aduc argumentele necesare şi de o parte şi de alta, nu numai a mea şi după aceea măsura se ia la nivelul Executivului", a subliniat Teodorovici.

În legătură cu criticile preşedintelui Klaus Iohannis, Teodorovici a spus: "Nu mă duc cu nicio explicaţie, că nu dau explicaţii nimănui".

Citește și: Documente EXCLUSIVE! ȘANTAJ și abuz în serviciu – acuze grave la adresa ministrului demisionar al Tineretului și Sportului

"Eu cred că este normal să fie aşa, ca măsurile pe care eu, ca ministru de Finanţe, şi alţi oficiali din Guvern le vor lua să fie cele pe care piaţa le aşteaptă. Nu pot să dau explicaţii în faţa nimănui. Discuţii, consultări vor fi dacă există dorinţă în acest sens, cu mare drag", a mai spus Teodorovici.

El a adăugat că se va consulta cu toţi cei care consideră că pot să sprijine Guvernul pentru a schimba lucrurile în bine, indiferent din ce zonă politică vine şi ce poziţie.

Citește și: Au transformat 10 zile în 10 LUNI! Ce au făcut procurorii DIICOT în cazul comisarului Berbeceanu

"De ce să plecăm de la ideea că nu o să mă lase cineva să fac. Dacă eu o să am argumente pentru fiecare dintre măsurile pe care doresc să le propun în zona de finanţe şi în altă zonă din administraţie, eu simt că o să treacă acele măsuri", a subliniat Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.