Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, semnal către Tudose pe remanierile 'impuse' de Bruxelles: 'E logic ca acea percepţie să existe...'

facebook
Eugen Teodorovici

La finalul audierilor de la DNA, fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost asaltat de jurnalişti. După întrebările legate de implicarea sa în dosarul Belina, Teodorovici a vorbit, însă, şi de conflictul dintre premierul Tudose şi Liviu Dragnea: problemele se discută în partid, a susţinut el. "Am vazut dispute la nivel inalt. Eu ce sa inteleg, ca simplu membru de partid?", a mai spus fostul ministru.

Cât despre eventuale probleme ridicate de oficialii de la Bruxelles în cazul miniştrilor Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh, Teodorovici a spus: "Cei de la Bruxelles si de multe ori pe buna dreptate, sunt mai scortosi. Sunt corporatisti. Acea abordare, logica de multe ori. E logic ca acea perceptie sa existe. E decizia doamnei ministru, dar e posibil ca la Bruxelles sa fie o anumita perceptie, uneori justificata, alteori nu. Trebuie discutat si clarificat."

Replica lui Teodorovici vine după ce premierul Mihai Tudose a afirmat că există o percepţie diferită la Bruxelles faţă de cei doi miniştri.

"Percepția de la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici. Dat fiind faptul că cele două colege sunt pe această zonă cu relația cu Bruxelles, de aici apare problema.", a spus Tudose.

Citeşte şi: Teodorovici, dezvăluiri despre discuţiile purtate cu procurorii DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.