Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, spectacol la Congresul PSD: l-a înfierat pe Florin Cîțu, alături de colegii de partid/ VIDEO

Teodorovici Congres PSD

Președintele executiv al PSD și ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, și-a continuat războiul cu liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, și la Congresul PSD. Teodorovici le-a cerut colegilor să-i aplaude pe bugetarii din România pentru a arăta diferența de abordare față de PNL.

”Poate sună dureros, dar aș vrea să vă rog să-i aplaudăm pe medici, polițiști, toți oamenii care lucrează în sistemul bugetar și care au fost jigniți în mod incalificabil de către colegii de politică de la PNL. Deși sunt uneori mai dur, vă pot spune că am trăit printre ei mai mult timp și vă garantez că sunt oameni care muncesc cu sufletul pentru țara asta.

Este cu adevărat trist că azi vorbim despre un PNL care nu-și onorează trecutul istoric și nu mai au nicio legătură cu înaintașii lor.

Spre deosebire de acești nepricepuți ai dreptei, care pot face mult rău României, cei de la PSD reușesc și pot face lucruri bune pentru români. În România, în afară de PSD nu există un program politic care să-și propună să aducă salariile din România la nivelul salariului mediu în UE. ”, a spus Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.