Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici trage un semnal de ALARMĂ: nu mai e loc de pălăvrăgeală, harjoneală și teribilism.

teodorovici eugen

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susține că în PSD s-a terminat perioada de ”pălăvrăgeală, harjoneală și teribilism”. El a explicat că întreg partidul trebuie să se mobilizeze în vederea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare.

Citește și: Traian Băsescu a dat LOVITURA în Parlamentul European: a prins un post foarte important

”Astăzi am început seria CEx-urilor în teritoriu, la Brăila, Galați și Tulcea, alături de Viorica Dăncilă, președintele partidului și de Mihai Fifor, secretarul general.

Pentru că nici liderii, nici membrii, nici susținătorii acestui partid nu au fost deloc mulțumiți de rezultatul obținut la ultimele alegeri.

Pentru că toți, și chiar sper că toți, am înțeles că nu trebuie să căutăm motive și justificări în exterior și că, uneori, trebuie să acceptăm un adevăr incomod, unei minciuni convenabile.

Pentru că simt că este nevoie să refacem, reconstruim și redobândim acea unitate în diversitatea propriului partid. Dar o diversitate înțeleasă ca respect față de colegi și implicare reală, chiar ca o critică dreaptă și constructivă, nu ca o exteriorizare exagerată a propriilor inacțiuni și frustrări.

Nu în ultimul rând, pentru că urmează alegeri extrem de importante, atât pentru președinția României, la finalul acestui an, cât și alegeri locale și parlamentare, anul viitor. Deci ne așteaptă ore, zile și luni de muncă în echipă, în care avem nevoie de mai multă coerență, seriozitate, de atitudine și acțiune responsabilă, în care nu prea mai e loc de pălăvrăgeală, harjoneală și teribilism.”, a spus Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.