Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac a 'URECHEAT-O' pe Viorica Dăncilă: Avem un guvern debusolat, incapabil

Mediafax
Eugen Tomac

Președintele PMP Eugen Tomac a preciat, joi, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, că în timpul guvernării Dăncilă au fost doar certuri între Guvern și Comisia Europeană, între Guvern și comisarul european Corina Crețu. Tomac amintit PSD nu a prezentat bugetul pe 2019 în Parlament.

„În urmă cu 29 de ani toată România aștepta o transformare. Iată că s-au scurs aproape 30 de ani de atunci și astăzi, într-un an special, într-un an în care aveam nevoie de o direcție care să vină din partea Executivului în ceea ce privește prioritățile pe care le are România, din păcate, avem la Palatul Victoria un guvern debusolat, un guvern incapabil să traseze câteva direcții clare, pe care românii le așteptau. În acest an al Centenarului, am asistat din păcate la atât de multe certuri și atât de multă dezbinare cum nu a mai avut de multi ani națiunea noastră.”, a declarat liderul PMP, deputatul Eugen Tomac.

Liderul PMP a precizat că Executivul Dăncilă nu a prezentat o strategie pe infrastructură.

„Așteptam, dna prim-ministru, ca anul acesta guvenul să vină cu o strategie, cu câteva priorități clare legate de infrastructură. Nu ați făcut nimic pentru a uni sudul cu nordul, estul cu vestul țării. În continuare, proiectele din infrastructură sunt abandonate iar banii sunt puși pentrru pomeni electorale”, a mai spus Tomac.

De altfel, Eugen Tomac a punctat că în timpul guvernării au fost doar certuri între Guvern și Comisia Europeană, între Guvern și comisarul european Corina Crețu.

Citește și: ALERTĂ Pedeapsa Alinei Bica, SUSPENDATĂ - Fosta șefă a DIICOT va fi eliberată

„Din păcate, am asistat doar la certuri între Guvern și Comisia Europeană , între Guvern și propriul comisar european. La ora actuală se încheie anul 2018 fără ca PSD să vină în Parlament cu bugetul de stat, pentru că ordonanța Teodorovici nu poate să închidă bugetul de stat. De asta ați dat ordonanța asta”, a punctat Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.