Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac acuză că și parlamentarii Opoziției că au votat împotriva eliminării pensiilor speciale

facebook.com
Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, a transmis, marți, pe Facebook, că deputații din Comisia pentru administrație publică au dat raport de respingere proiectului de lege prin care se elimină pensiile specile, numindu-i „apărători ai pensiilor speciale. Tomac spune că și Opoziția a votat pentru resingere potrivit mediafax.

„Deputații Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputaților, apărători ai pensiilor speciale! Este incredibil modul în care parlamentarii sar în apărarea propriilor beneficii, nemeritate, bineînțeles. În cadrul ședinței Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților, care tocmai s-a încheiat, proiectul de lege al PMP privind eliminarea tuturor pensiilor speciale a primit raport de respingere. Atenție, inclusiv cu participarea deputaților opoziției! Cât de speriat să fii de perspectiva tăierii pensiilor speciale încât să te abţii de la vot? Să te numeşti opoziţie şi să ai o astfel de atitudine? Votul din comisie de astăzi exprimă cât de mult mint unii politicienii în campaniile electorale”, a transmis președintele PMP, Eugen Tomac, marți, pe Facebook.

Tomac spune că doar un deputat, de la PMP, a votat pentru proiectul care vizează eliminarea pensiilor speciale.

„Singurul deputat care a votat pentru eliminarea pensiilor speciale a fost colegul nostru, Marius Paşcan. Pensiile speciale sunt furt, de aceea, PMP propune eliminarea acestora pentru parlamentari și pentru celelalte categorii de pensionari de lux. Pensiile speciale înseamnă umilirea a milioane de români care au muncit cinstit o viață întreagă, iar, astăzi, primesc o pensie mizerabilă. Rămâne de văzut cine va vota în plen pentru eliminarea acestui furt din banii publici”, se mai arată în sursa citată.

Proiectul legislativ inițiat de PMP prevede anularea pensiilor speciale şi a fost adoptat de către Senat, anul trecut, decizională fiind Camera Deputațior. Inițiativa vizează anularea pensiilor speciale ale mai multor reprezentanţi, precum, Avocatului Poporului, deputaţilor şi senatorilor, diplomaţilor dar şi ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.