Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac (PMP) acuză după votul din Parlament: 'Klaus Iohannis devine principalul autor moral al procesului de absorbție a PNL în PSD'

eugen tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că e autorul moral al „procesului de absorbție a PNL în PSD”.

„Învestirea Guvernului Ciolacu sau fuziunea prin absorbție a PNL în PSD

PSD este un partid care „mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani… Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României”, declara, în 2019, Klaus Iohannis.

Călcând în picioare angajamentele asumate la realegerea sa ca Președinte al României, Klaus Ioahnnis a oficializat astăzi învestirea Guvernului condus de PSD, după ce îl desemnase pe Marcel Ciolacu în funcția de prim-ministru. Prin această decizie, șeful statului devine principalul autor moral al procesului de absorbție a PNL în PSD.

În acest context, PMP va participa activ la constituirea unei alianțe politico-electorale care va fi principala alternativă democratică la PSD, partid care a înghițit PNL”, a declarat Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.