Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, atac dur la adresa Guvernului, după demiterea şefului de la Departamentul Centenar

facebook.com
tomac

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, lansează un atac dur la adresa Coaliţiei şi susţine că PSD-ALDE sunt incapabili să aducă un omagiu celor care au înfăptuit Marea Unire. Replica acidă a politicianului vine după ce Guvernul a decis să-l dea afară pe şeful

Citeşte şi: România primeşte NOI ATENŢIONĂRI de la Comisia Europeană: 'Instituţiile judiciare şi legislaţia sunt supuse PRESIUNILOR INTENSE...'

"Actuala putere PSD-ALDE a luat o serie de măsuri prin care demonstrează că este incapabilă să înţeleagă miza sărbătoririi Centenarului şi să aducă un omagiu făuritorilor Marii Uniri.

Guvernul a decis desfiinţarea Departamentului Centenar, iar angajaţii acestui departament au fost anunţaţi că sunt concediaţi. Cu câteva luni înainte de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, pesediştii nu au fost capabili să organizeze niciun eveniment aniversar şi, în loc să remedieze acest neajuns, se încurcă în hârtii şi caută vinovaţi printre funcţionarii pierduţi între schimbările frecvente de guverne.

Dacă la toate aceste dovezi de incompetenţă adăugăm şi faptul că, în 2017, Parlamentul a adoptat o lege care îi ia preşedintelui dreptul de a oferi distincţii cu prilejul Centenarului, devine evident că PSD nu are repere de valori care ţin de istoria acestei naţiunii şi că pentru pesedişti nu contează în ce direcţie merge România.", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.