Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac duce atacurile la NIVELUL următor: Dragnea practică un iliberalism de APROZAR

Mediafax
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, face o comparație explozivă și avertizează că România va intra în criză. Tomac susține că Liviu Dragnea se comportă la fel Recep Erdogan, riscând să ducă România în plină criză economică.

Citește și: BUBUIE scandalul în PRU - Fiica lui Vadim Tudor iese la atac după anunțul lui Sebastian Ghiță privind candidatura la europarlamentare

"Dragnea și Erdogan își doresc, în egală măsură, o societate controlată, în care prețul de aprozar să nu fie sensibil la erorile politice și economice majore ale regimurilor pe care le conduc.

În România, preţurile în luna februarie 2019, comparativ cu luna februarie 2018, au crescut cu 3,8%. Legumele şi conservele de legume s-au scumpit faţă de decembrie 2018 cu 15,77%, cartofii cu 21%, fructele şi conservele de fructe cu 5,16%, citricele cu 5,53%, combustibilii cu 2,66%, tutunul şi ţigările cu 2,62%, serviciile de apă, canal şi salubritate cu 1,9%, serviciile de telefonie cu 2.04%, pâinea, produsele de franzelărie şi specialităţile cu 1,27%. Rata inflaţiei a crescut în februarie la 3,8%.

Citește și: BUBUIE scandalul în PRU - Fiica lui Vadim Tudor iese la atac după anunțul lui Sebastian Ghiță privind candidatura la europarlamentare

Aceste creșteri de prețuri sunt consecințe ale măsurilor economice dezastroase impuse de Daddy după model turcesc: liderul PSD a presat banca centrală să menţină ROBOR-ul la un nivel scăzut, a impozitat capitalul străin şi companiile, a demonizat băncile, ba chiar a propus înfiinţarea de aprozare la care marfa se vinde la un preț impus de stat.

Măsuri similare au împins însă Turcia în recesiune. Același lucru se va întâmpla și cu România dacă PSD-ALDE va continua să prigonească investitorii și să ignore valorile pieței libere: mai devreme sau mai târziu, vom intra în criză", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.