Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: În mod clar, PMP va vota împotriva Guvernului. Dăncilă reprezintă profilul mediocrităţii în politică

tomac eugen

Partidul Mişcarea Populară (PMP) va vota în mod clar, în Parlament, împotriva Guvernului Dăncilă, a declarat, joi, la RFI, preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, care consideră că preşedintele Klaus Iohannis avea alte opţiuni pentru desemnarea premierului, informează news.ro.

În opinia lui Eugen Tomac, preşedintele avea prima opţiune în care putea să le spună celor din PSD că a analizat CV-ul Vioricăi Dăncilă şi consideră că pentru stabilitatea României şi pentru credibilitatea ţării ar trebui să propună o altă la o persoană cu mai multă experienţă în Executiv, pentru că Dăncilă nu a lucrat o zi în aparatul central de stat şi nu ştie cum funcţionează instituţiile şi care sunt vulnerabilităţile lor, iar a doua opţiune a preşedintelui era să propună un premier din partidele de opoziţie.

"În mod clar, vă asigurăm că dacă PNL-ul ar fi venit cu o propunere de premier, PMP-ul ar fi votat-o fără nicio reţinere”, a declarat Eugen Tomac.

El a afirmat că PMP va vota în Parlament împotriva Guvernului Dăncilă: "În mod clar, vom vota împotriva actualului Guvern, pe care-l va propune PSD săptămâna viitoare. Doamna Dăncilă reprezintă profilul mediocrităţii în politică şi este un semnal foarte prost dat către societate şi inclusiv către membrii PSD. Deci suntem categoric împotriva Cabinetului pe care-l va prezenta PSD-ul zilele următoare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.