Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Eugen Tomac pregătește o surpriză pentru PSD și PNL: 'PMP va deveni al treilea partid ca număr de aleși locali'

EUGEN TOMAC

Eugen Tomac a declarat, dumincă, după ședința CEN al PMP, că PMP este pregătit să devină al treilea partid ca număr de aleși locali în contextul alegerilor locale. Liderul partidului a adăugat că PMP nu susține organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

”PMP va face o surpriză frumoasă la alegerile din acest an!”, a spus și președintele PMP, București, deputatul Sebastian Moise.

„Am luat o decizie importantă astăzi. Le vom oferi o surpriză fantastică celor din PSD și PNL, colegii cu care am susținut instalarea guvernului Orban. PMP are două 2500 de candidați pentru primările din țară, 1300 de candidați pentru consiliile județene și peste 350 de mii de candidați pregătiți să intre în bătăliile pentru consiliile locale. PMP a luat decizia de a intra în competiție cu actorii politici existenți peste tot în bătăile locale. PMP este pregătit să devină al treilea partid ca număr de aleși locali. Suntem determinați. Vom avea candidați valoroși”, a declarat Eugen Tomac, după ședința CEN al PMP.

Citește și: Susţinere reciprocă Firea-Ciolacu: 'Un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească, care să stea puţin în concediu' (VIDEO)

Liderul PMP a adăugat că partidul său nu va susține organizarea alegerilor anticipate parlamentare, fiind doar niște „orgolii politice”.

„Toată această gâlceavă de nevoie de a provoca anticipate de care noi nu ne temem este doar un joc politic la care românii asistă cu neputință și dezamăgire. Riscăm să avem un nou an în care nu vom avea niciun km de autostradă în plus, niciun spital nou regional. NU ne temem de alegerile anticipate, le considerăm doar un capriciu polituic și cred că este esențial ca politicienii să se gândească mai întâi la români și apoi la orice alteceva. Sunt doar orgolii politice. Noi le putem susține până la un punct, dar nu le vom susține și tolera”, a conchis Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.