Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: 'Nu-l compătimesc deloc pe Iohannis pentru situația penibilă în care îl pun Dăncilă și Dragnea'

facebook.com
tomac

Eugen Tomac, deputat PMP, spune că nu îl compătimește pe Klaus Iohannis pentru situația în care a fost pus de Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, după vizita lor în Israel. Conform lui Tomac, Iohannis ar fi trebuit să se gândească ”de zece ori atunci când a semnat decretul de numire a unei nulități pe nume Dăncilă în funcția de prim-ministru al Guvernului României”.

”Nu-l compătimesc deloc pe Președintele Iohannis pentru situația penibilă în care îl pune Dăncilă și Dragnea. Îmi vine să-i fluier pe cei doi pentru răul pe care îl fac României.

Iohannis a crezut că dacă va avea o abordare diferită de cea a Președintelui Băsescu în relația cu PSD, va fi iertat și menajat. Nu, PSD nu poate înțelege interesele naționale ale României. Ei sunt doar niște aventurieri politici care fac praf politica externă a României din ‘90 încoace.

Președintele Iohannis ar fi trebuit să se gândească de zece ori atunci când a semnat decretul de numire a unei nulități pe nume Dăncilă în funcția de prim-ministru al Guvernului României!”, e mesajul lui Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.