Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac nu S-A LĂSAT nici la semnarea pactului cu Klaus Iohannis - Ce TEME i-a mai propus președintelui țării

facebook.com
Eugen Tomac

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat că a semnat din convingere acordul politic național inițiat de președintele Klaus Iohannis, precizând că partidul pe care îl conduce este deschis și la semnarea altor acorduri pe diferite teme majore, precum educație, sănătate sau Republica Moldova, conform Mediafax.

Citește și:  Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT din cauza ochelarilor lui Gigel Știrbu: 'Oare oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni?'

„În numele colegilor din PMP, ne-am așezat și noi semnătura pe acest acord politic pe care l-ați inițiat, din convingere”, a afirmat Eugen Tomac, joi la Palatul Cotroceni, precizând că PMP crede în valori precum democrația, libertatea și parcursul european al României.

Liderul PMP a adăugat că speră ca toți politicienii vor înțelege mesajul pe care l-au transmis românii la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai.

„Sper că toți politicienii vor înțelege mesajul transmis de români pe 26 mai. Îmi doresc domnule președinte, așa cum v-am spus și la consultări, și vom răspunde cu aceeași deschidere, ca atunci când ne veți invita pentru un acord legat de educație, sănătate, de diaspora pe teme mari, ce țin de prioritățile țării. Chiar și un acord pentru Republica Moldova. PMP va răspunde cu deschidere”, a completat Tomac.

Președinții PNL, USR, PMP și Pro România, Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac și respectiv Victor Ponta au semnat alături de Klaus Iohannis acordul politic național pentru consolidarea parcursului european al României, în cadrul unei ceremonii organizat de șeful statului la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.