Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac nu uită și nu-l iartă pe ministrul austriac de Interne: 'Nu tolerez să fim discriminați pe nedrept, am acționat la CJUE acest abuz de putere'

eugen tomac

Românii se înghesuie la plecarea spre casă, așteptând mereu la cozi fără sfârșit , afirmă eurodeputatul Eugen Tomac. El publică o fotografie cu aglomerație într-un aeroport: „Pentru că nu tolerez să fim discriminați pe nedrept, am acționat la CJUE acest abuz de putere îndreptat împotriva României”.

„Așa se înghesuie românii la plecarea spre casă, așteptând mereu la cozi fără sfârșit, cozi la care nu pierzi timpul în cazul celorlalte destinații din Uniunea Europeană. De ce trecem prin această umilință?”, scrie pe Facebook Eugen Tomac, lider PMP.

El amintește că ministrul austriac de Interne s-a opus aderării României la Spațiul Schengen.

„Domnul Karner, ministrul de Interne al Austriei, a spus, pe 8 Decembrie 2022, „nein” la votul pentru accesul României în spațiul Schengen. Pentru că nu tolerez să fim discriminați pe nedrept, am acționat la CJUE acest abuz de putere îndreptat împotriva României”, încheie Tomac.

El publică o fotografie cu aglomerație într-un aeroport din Europa.

Ministrul austriac de interne Gerhard Karner, care s-a opus admiterii României în spaţiul Schengen, vine miercuri la Bucureşti şi are programate discuţii cu omologul său român Lucian Bode, conform presei din Austria, preocuparea oficialului de la Viena fiind legată în primul rând de traficul de persoane şi de abuzurile în materie de politică de azil. Acesta este şi motivul pentru care la Bucureşti, vizita este considerată mai degrabă un semnal de relansare a dialogului bilateral, fără rezultate sau anunţuri spectaculoase legate de subiectul Schengen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.