Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac îi demască pe oamenii lui Vladimir Putin din România: 'Acum își scot la înaintare și galeria din România'

eugen tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că oamenii care o critică pe Maia Sandu fac jocul lui Vladimir Putin în România.

„Dacă vreți să vedeți cine face jocul Rusiei în România este suficient să-i urmăriți pe politicienii români care o atacă pe Maia Sandu. Singurul lider politic de la Chișinău care a reușit să trimită în opoziție partidele finanțate de Moscova.

Eu am mai văzut acest film, a fost jucat în R. Moldova, la fel de subtil, la începutul primului mandat a lui Putin. Acum își scot la înaintare și galeria din România, dar nu vor reuși, pentru că românii nu pot fi manipulați de niște fantoșe”, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac atașează declarației sale o afirmație făcută de Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Rus de Externe.

Diana Șoșoacă, ex-AUR, e unul dintre acei politicieni care au avut cuvinte grele la adresa Maiei Sandu. „Cerșește în genunchi pe sub toate birourile. Și-a vândut țara lui Soroș”, acuză Diana Șoșoacă (vezi și: Șoșoacă o critică dur pe Maia Sandu: Cerșește în genunchi pe sub toate birourile. Și-a vândut țara lui Soros).

De asemenea, un alt politician care a criticat guvernarea din Moldova este George Simion, liderul AUR. Alianța pentru Unirea Românilor a adoptat recent o rezoluție prin care cere unificarea României și Republicii Moldova. George Simion: „Un alt adevăr pe care tot noi trebuie să îl spunem este că România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu guvernul de la Chişinău. Mi-e drag de unii miniştri de peste Prut, dar mai drag îmi este adevărul. Nu facem decât să finanţăm separatism antiromânesc finanţând acea guvernare. Sau finanţându-l pe primarul Chişinăului, antiromânul Ion Ceban. Asta fac, din păcate, cei care au pe mână banii noştri. Niciun leu pentru guvernul de la Chişinău, după cum tot un adevăr pe care trebuie să îl spunem este că s-au alocat prea multe fonduri pentru refugiaţii care au venit din Ucraina”, a spus George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.