Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac prezintă condiţiile PMP: Ce trebuie să facă Guvernul Orban pentru a obţine votul oamenilor lui Băsescu

Agerpres
Eugen Tomac

Eurodeputatul Eugen Tomac, preşedintele PMP, anunţă că miercuri, de la ora 16.00, va avea discuţii cu Ludovic Orban, pentru a stabili condiţiile în care PMP va vota viitorul guvern în Parlament. Tomac afirmă că prioritarea este instalarea unui nou guvern, iar PMP nu ar ţine neapărat să intre la guvernare. Printre obiectivele principale ale PMP se numără alegerea primarilor în două tururi şi relaţia cu Republica Moldova.

"Am discutat aseară cu premierul desemnat și urmează în cursul zilei de azi să avem o primă întrevedere, la orele 16. Voi merge cu colegul meu Marius Paşcă. Discuțiile se referă la viitoarea guvernare. Pentru noi este foarte important să vedem și puctul de vedere al premierului desemnat, cum vede viitorul cabinet şi, bineînțeles, pe ce se bazează în parlament pentru ca guverul să fie investit cât mai curând. Dincolo de obiectivele PMP, există o realitate: România nu are un guvern. Avem nevoie de un nou guvern. Dincolo de orice, trebuie să privim spre această realitate și, în acest sens, punem accent pe nevoia de a găsi un consens cât mai rapid, toate partidele care au votat demiterea Guvernului Dancila", a declarat Tomac la Digi 24.

Întrebat care sunt obiectivele PMP care vor fi aduse în discuţia cu Orban, ldierul PMP a menţionat alegerea primarilor din două tururi, ca obiectiv direct al partidului pe care îl conduce, care a strâns un milion de semnături pe această temă, dar şi relaţia cu Republica Moldova, pentru că PMP promovează unirea dintre cele două state.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.