Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, după anunțul lui Ludovic Orban privind majoritățile: 'Cele mai sănătoase și de încredere sunt cele formate din PMP și PNL'

PMP
Eugen Tomac

Răspuns fulger din PMP privind posibile majorități în consiliile primăriilor de sector. Cele mai sănătoase și de încredere majoritățile sunt cele de dreapta formate din PMP și PNL, spune președintele Partidului Mișcării Populare, Eugen Tomac, după ce liderul liberalilor, Ludovic Orban, a afirmat că PNL poate face majorități doar cu USR și PMP, conform Mediafax.

Citește și:  Dan Tudorache face ACUZAȚII: Cei de la USR nu vor renumărare pentru că știu ce s-a întâmplat!

 

„Prima noastră opțiune pentru crearea de majoritați este PNL. Comunitățile locale trebuie sa aibă o perspectiva solidă de dreapta, iar PMP rămâne un partid consecvent și dorim să păstram peste tot majorități care să consolideze polul popular european în România. Majoritățile trebuie făcute în interesul comunității, iar politic consider că cele mai sănătoase și de încredere pot fi majoritățile de dreapta formate din PMP și PNL”, spune pentru MEDIAFAX Eugen Tomac.

Reacția lui vine ca urmare a afirmațiilor lui Ludovic Orban referitoare la majoritățile viitoare.

„Am stabilit politica de alianțe foarte clară. Prima decizie este că interzicem tuturor organizațiilor locale să facă vreo înțelegere sau vreo alianță cu PSD. Partidele afine cu care suntem în colaborare sunt PMP și USR PLUS”, a spus miercuri Orban.

O poziție similară a avut și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, care i-a numit pe cei de la PMP „parteneri tradiționali”.

„Noi colaborăm foarte bine cu cei de la PMP, care ocupă de secretar de stat sau diverse poziții în Guvern, iar eu personal colaborez excelet cu Eugent Tomac și cu Traian Băsescu în delegația României și Parlamentul European”, mai spune la Digi 24 Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.