Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac spulberă măsurile fiscale anunțate de Guvern: 'O catastrofă! Nu au nici un fel de studiu de impact!'

eugen tomac

Eugen Tomac spulberă măsurile fiscale anunțate de Guvern: `Efectele vor fi dezastruoase pentru economia României`

PNL trebuie să se retragă de la guvernare, iar ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, să-și dea demisia, declară la RFI președintele PMP, Eugen Tomac. El spune despre măsurile fiscale publicate marți dimineață că vor avea efecte dezastruoase pentru economia României.

Eugen Tomac critică măsurile fiscale: ”Este o catastrofă ceea ce propune în momentul de față Guvernul, pentru că nu au nici un fel de studiu de impact, nu există nici un fel de măsuri tranzitorii, în condițiile în care legea fiscal-bugetară obligă Guvernul să implementeze orice fel de modificări cu termen de implementare șase luni”.

Președintele PMP cere PNL-ului să se retragă din Guvern: ”Singurul lucru pe care-l poate face politic acum Guvernul este să se retragă PNL de la guvernare, iar domnul Marcel Boloș să-și prezinte demisia. Un asemenea document este de neacceptat pentru un partid care promovează susținerea mediului de afaceri și proprietatea privată.

Este inacceptabil acest compromis pe care-l face PNL-ul. Singurul lucru pe care-l poate face în momentul de față este să se dezlipească definitiv de PSD, pentru că este o asumare nefirească, e ceva de necrezut că în România anului 2023, un partid pretins de dreapta se transformă peste noapte într-o anexă a PSD și dă o asemenea lovitură economiei. Efectele vor fi dezastruoase pentru economia României”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.