Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, ieșire în forță: 'Vladimir Putin a vrut să schimbe cursul istoriei. Ce nu a înțeles dictatorul e că perdantul major este Rusia'

facebook.com
Eugen Tomac

Putin a vrut să schimbe cursul istoriei și a aruncat în aer securitatea europeană, afirmă europarlamentarul PMP Eugen Tomac: „Pe termen mediu și lung, perdantul major este Rusia.Toate deciziile pe care le-a luat Putin în ultimul an au fost proaste”.

„Putin a vrut să schimbe cursul istoriei și a aruncat în aer securitatea europeană. Ce nu a înțeles dictatorul de la Kremlin și nu poate pricepe nici acum este faptul că, pe termen mediu și lung, perdantul major este Rusia.Toate deciziile pe care le-a luat Putin în ultimul an au fost proaste”, afirmă Eugen Tomac, relatază Mediafax.

El arată că Putin a vrut să slăbească NATO, dar rezultatul a fost că Suedia și Finlanda au aderat la NATO. De asemenea, Vladimir Putin a vrut să țină Ucraina sub influența Rusiei, iar rezultatul este că Ucraina rezistă și va adera la Uniunea Europeană.

„Ne șantajează cu Gazprom-ul. Rezultat: niciodată, nicio țară din Uniunea Europeană nu va mai depinde de Gazprom”, încheie Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.