Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac vrea să PUNĂ BÂTA pe Guvernul Ciucă: Aș vrea ca Moș Nicolae să le aducă niște nuiele

Eugen Tomac, europarlamentar PMP, e de părere că membrilor guvernului le-ar prinde bine niște nuiele care să îi pună pe direcția bună în implementarea PNRR.

"Aș vrea ca Moș Nicolae să facă un popas astăzi și la Guvern. Premierul este sărbătorit, însă în loc de cadou ar putea să îi lase o nuia pentru fiecare membru al executivului, împreună cu lista de angajamente asumate de Guvern prin PNRR. Poate o iau în serios. Sărbătorile aduc un strop de bucurie și speranță, însă calendarul angajamentelor statului este în continuă alertă. Avem de realizat numeroase obiective importante, pe care românii le așteaptă, din păcate, resemnați. România merită din plin să se bucure de această sărbătoare binecuvântată.

În schimb, politicienii au obligația să lase festivismele, pentru că rolul lor este să muncească continuu pentru ca țara să rupă ritmul neputinței. Românii au nevoie de școli moderne în toate orașele și comunele României, spitale sigure și bine dotate, autostrăzi, canalizare și rețea de gaze în fiecare casă. Acestea sunt doar o parte din solicitările pe care le-a primit Moș Nicolae din partea românilor. Rămâne de văzut dacă premierul Nicolae are suficientă voință și forță pentru a le îndeplini. La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, le urez liniște, sănătate și multe bucurii!", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.