Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: 'Am câştigat ca echipă', a spus selecţionerul Rusiei după victoria cu Finlanda

www.by433.com
Euro 2020 logo

"Am câştigat ca echipă", a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Rusiei, Stanislav Cercesov, după victoria cu 1-0 împotriva Finlandei, miercuri, la Sankt Petersburg, în Grupa B a turneului final EURO 2020, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Cu această echipă, ştiam că acest sistem va funcţiona. Aleksei (Miranciuk) a marcat un super gol, suntem bucuroşi. Am câştigat ca echipă. Suntem mulţumiţi de plan, iar jucătorii au făcut ce le-am cerut. Trebuia să ne creăm ocazii şi am făcut-o. Ne vom pregăti pentru următorul meci", a spus Cercesov, ai cărui elevi vor întâlni luni Danemarca în ultima partidă din grupă.

Selecţionerul a vorbit despre decizia sa de a-l titulariza între buturi pe Matvei Safonov în dauna lui Anton Şunin, care a apărat în meciul cu Belgia (0-3). "Nu l-am luat (pe Safonov - n. r.) de pe stradă. Face parte din echipă. Are dreptul să joace la fel ca alţi jucători", a spus Cercesov, fost goalkeeper.

În altă ordine de idei, naţionala Rusiei a anunţat că fundaşul rus Mario Fernandes, accidentat în prima repriză după ce s-a lovit la spate şi transportat la spital, nu a suferit nicio leziune la coloana vertebrală, relatează EFE.

"Examenul medical nu a arătat nicio leziune la coloana vertebrală", a indicat selecţionata Rusiei pe canalul său de Telegram.

Joi, Belgia va juca împotriva Danemarcei, la Copenhaga, iar în ultima etapă a grupei, pe 21 iunie, Finlanda va evolua la Sankt Petersburg contra Belgiei, iar Rusia va da replica Danemarcei, la Copenhaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.