Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euro 2020 - Didier Deschamps, se aşteaptă la un angajament total în meciul dintre echipa sa şi cea a Germaniei

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, se aşteaptă la un "angajament total" în meciul dintre echipa sa şi cea a Germaniei, ce va avea loc marţi la Munchen în Grupa F a EURO 2020, transmite AFP.

"Nivelul de top înseamnă şi o luptă atletică, vor exista angajament şi dueluri. Germanii sunt pregătiţi pentru asta şi noi la fel. În meciurile de nivel foarte ridicat, evident, tehnica este cea care face diferenţa, dar există întotdeauna un angajament total al celor două echipe, aşa că la fel va fi şi mâine", a declarat tehnicianul campioanei mondiale.

Deschamps a vorbit şi despre tripleta ofensivă a adversarilor, Thomas Muller, Serge Gnabry şi Kai Havertz: "Cum să-i blocăm? Întrebaţi-l pe Joachim Loew care este planul pentru a-i bloca pe ai noştri! Evident, există această calitate individuală, ei nejucând în poziţii fixe."

"Primul mei este important, dar nu decisiv. Calitatea adversarului face să fie un derby, pentru noi, dar şi pentru germani, fiindcă suntem printre cele mai puternice naţionale din Europa", a spus Deschmaps, ce a amintit că echipa lui a început greoi Cupa Mondială 2018, ceea ce nu a împiedicat-o să câştige competiţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.