Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Michael Ballack critică prestaţia lui Leroy Sane la naţionala Germaniei

Michael Ballack

Michael Ballack, fost căpitan al selecţionatei de fotbal a Germaniei, a criticat evoluţia atacantului Leroy Sane (Bayern Munchen) în meciurile din grupele turneului final al EURO 2020, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Sane, 25 ani, rezervă la meciurile cu Franţa şi Portugalia, a fost titular la ultima partidă din grupă, cu Ungaria (2-2), dar performanţa lui a fost neconvingătoare. Conform statisticilor EURO 2020, Sane a jucat 109 minute şi a tras un singur şut la poartă, fără a oferi vreo pasă de gol.

''Joachim Loew trebuie să decidă în ultimele lui meciuri cum să trateze situaţia cu Leroy Sane. El este un fotbalist grozav care, din nefericire, rareori şi-a atins potenţialul adevărat. Din punctul meu de vedere, el a avut suficiente şanse, pe care nu le-a utilizat, ceea este cu adevărat păcat'', a scris Ballack, cu 98 selecţii şi 42 goluri pentru Mannchaft, în editorialul din portalul Sportbuzzer.

Fostul internaţional german Stefan Effenberg a opinat că Leroy Sane ar trebui să fie rezervă în meciul de marţi contra Angliei, din optimile EURO 2020, şi a scris pe t-online despre Sane că ''încă nu a ajuns la echipa naţională''.

Ballack a remarcat evoluţia lui Leon Goretzka, autorul golului de 2-2 cu Ungaria, remiză care a permis Germaniei să ajungă în optimi: ''El este bun pentru echipă pentru că aduce ceva ce ne lipseşte cu dinamismul şi fizicul său. A avut o revenire impresionantă şi acum poate avea pretenţii. Îl văd în echipă pentru restul turneului''. Goretzka l-ar putea înlocui în formula de start pe Ilkay Gundogan, care conform lui Ballack s-a chinuit până acum pe teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.