Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputat PSD, revoltat pe 'trădătorii' din PSD: 'Pentru colegii care au ales să plece, viitorul nu arată bine'

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că recentele plecări din PSD sunt acte de trădare, indiferent de explicaţiile oferite de cei care au avut o astfel de opţiune. Răzvan Popa reaminteşte că cei care au adoptat astfel de atitudini, în trecutul Partidului Social Democrat, şi-au încheiat carierele politice la vârf.

„Plecările câtorva foşti colegi sunt un act de trădare, chiar dacă aceştia au încercat să îşi explice gesturile prin lungi postări de Facebook sau comunicate de presă. Toţi aceşti oameni au avut o carieră politică exclusiv datorită faptului că PSD i-a sprijinit. Cu atât mai puţin este onorabil că aceste acte de trădare sunt însoţite de atacuri grave la adresa partidului care le-a oferit totul.

Zilele Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria sunt NUMĂRATE: Planul în care Victor Ponta, și parlamentari supărați din PSD, ALDE și UDMR joacă rolul decisiv

Aceste plecări nu înseamnă nimic pentru PSD. Până la urmă, este benefică curăţirea partidului de cei care sunt oricând gata să schimbe taberele şi pentru care valorile politice nu există. Le reamintesc acestor foşti colegi că toţi cei care în trecut au ales să plece din PSD şi-au şi încheiat cariera politică la vârf când au ales să facă acest pas. Pentru colegii care au ales să plece, viitorul nu arată bine. PSD rămâne cel mai puternic partid din România și va continua să militeze pentru echitate socială, în ciuda contestatarilor din opoziție care au dovedit că nu au capacitatea să asigure o guvernare nici măcar vremea lui Cioloș, cu zero absorbție fonduri europene” susţine Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.