Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputat suedez, despre blocarea aderării României la Schengen: 'O poziție naționalistă și populistă nedemnă de Suedia'

Shengen Visa
Nu schengen

Europarlamentarul USR Vlad Botoș spune că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înțelegere favorabilă României în privința intrării în Schengen. El afirmă a aflat vestea de la colega sa din partidul partener Liberalerna, din Suedia.

„Colega mea de la Liberalerna, Karin Karlsbro ne anunță că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înțelegere favorabilă României în privința intrării în Schengen”, afirmă eurodeputatul Vlad Botoș.

Eurodeputata suedeză anunță însă pe Twitter că majoritatea parlamentarilor suedezi se opun aderării României la Schengen.

„Poate n-ar fi rău ca dl Ciolacu și pesediștii domniei sale să discute cu partenerii lor și să clarifice lucrurile. În acest moment socialiștii suedezi participă la eforturile de construire a unei coaliții parlamentare care să oprească aderarea României și Bulgariei. USR depune toate eforturile pentru aderarea României la Schengen și cred că nu e prea mult dacă așteptăm ca același lucru să îl facă orice partid românesc”, mai spune Botoș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.