Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul Cristian Buşoi: 'PSD încearcă să abată atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme ale cetăţenilor români inventând duşmani închipuiţi'

facebook.com
Cristian Busoi

Eurodeputatul Cristian Buşoi, candidat al PNL pentru un nou mandat în Parlamentul European, a declarat vineri, la Deva, că PSD încearcă să abată atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme ale cetăţenilor români "inventând duşmani închipuiţi", între aceştia fiind nominalizaţi Uniunea Europeană sau statul paralel, potrivit mediafax.

El a acuzat actuala coaliţie de guvernare că nu a atras bani europeni pentru construcţia unor spitale regionale, în condiţiile în care, susţine Buşoi, actualele spitale sunt vechi şi cu riscuri de infecţii intraspitaliceşti, dar şi pentru faptul că nu s-a reuşit construirea de autostrăzi cu fonduri europene nerambursabile.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

"Îmi este foarte clar că, la fel cum s-a întâmplat în 2016, şi în această campanie PSD-ul nu face altceva decât să inunde opinia publică cu minciuni, cu lucruri care nu au legătură cu adevăratele probleme ale românilor. (...) PSD inventează şi în această campanie, cum a făcut şi în 2016, tot felul de duşmani închipuiţi: Uniunea Europeană, Soros, Partidul Popular European, statul paralel, încercând să abată atenţia de la adevăratele probleme ale românilor, de la soluţiile la aceste probleme şi mai ales de la mizele privitoare la reprezentarea României în următorii cinci ani, la nivel european", a spus, într-o conferinţă de presă, Cristian Buşoi.

Citește și: Tăriceanu aruncă bomba! Liderul ALDE face dezvăluiri uluitoare

El a adăugat că PNL încearcă să folosească prilejul oferit de campania pentru alegerile europarlamentare pentru a prezenta ce au făcut reprezentanţii liberalilor în Parlamentul European pentru cetăţenii europeni şi pentru români, în particular.

La rândul său, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a apreciat că alegerile din 26 mai sunt importante pentru viitorul şi parcursul european al ţării noastre.

Citește și: Carmen Dan lovește tare, după dezvăluirile Emiliei Șercan! Măsura prin care cutremură sistemul

"Alegerile europarlamentare sunt foarte importante, sunt alegeri de care va depinde în următorii cinci ani drumul pe care va merge România: vom merge spre o dezvoltare sau vom merge spre o stagnare şi spre o rămânere în urmă faţă de ţările din Uniunea Europeană", a punctat Lucian Heiuş.

El a acuzat PSD că s-ar folosi de mai multe instituţii ale statului pentru a-şi face campanie electorală, apreciind că "PSD a subjugat întregul stat".

"Au subjugat întregul stat. Cum poţi să chemi directori şi funcţionari publici la întâlniri politice? Asta înseamnă statul paralel. Este inadmisibil ca oameni plătiţi din bani publici să meargă la întâlniri politice şi să folosească instituţiile publice în folosul unui partid!", a afirmat deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.