Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul Gabriela Zoană: 'Ludovic Orban - un eunuc la curtea PPE'

Gabriela Zoană

''Așa cum am precizat, organizarea Summitului PPE la București este o palmă dată românilor. PPE este partidul european care a inițiat și promovat rezoluția împotriva României în toamna anului trecut, rezoluție votată de către toți eurodeputații PNL într-un dispreț profund față de țară.

A accepta organizarea în România a acestui summit, din partea lui Ludovic Orban, nu înseamnă decât un act de supunere față de stăpânii lui și ai lui Iohannis.

Prin acest gest anti-românesc, Orban, care se crede un husar înaripat, demonstrează că de fapt nu a depășit stadiul politic de eunuc la curtea PPE - un politician fără curaj, fără idei proprii, fără nicio pornire de a-și afirma individualitatea.

Citește și: Tăriceanu cere schimbarea legii alegerilor locale, pentru a spori șansele candidaților ALDE la funcția de primar

Pentru ca scena să fie completă, Manfred Weber, liderul PPE, l-a certat pe eunucul Orban pentru că nu îi trimite destule femei în Parlamentul European, pe lista PNL pentru alegerile din luna mai fiind trecută o singură liberală, restul fiind aproape bărbați.

Cam acestea sunt ”valorile” liberale - capul plecat când trece stăpânul, vocea subțiată, buzele țuguiate de la atâtea condururi pupate și aplauze furtunoase atunci când stăpânul urlă la microfon ”UE, România!”.

Orban...se răsucesc Brătienii în mormânt!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.