Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Macovei și Preda, 'patefoane stricate' ce vor fi scoase din uz cât de curând

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția asupra faptului că europarlamentari români, în frunte cu Monica Macovei, prin intervențiile anti-românești din plenul Parlamentului European au afectat dezbaterea despre viitorul UE la care a luat parte președintele Klaus Iohannis.

”Astăzi, la dezbaterea despre viitorul UE, care a avut loc în Parlamentul European, din nou voci, așa cum este Monica Macovei și Cristian Preda, au încercat să discrediteze România. Este absolut revoltător că un român sugerează aplicarea unor sancțiuni împotriva propriei țări.

Astfel de intervenții anti-românești riscau să discrediteze chiar dezbaterea de astăzi. Discuția era despre viitorul UE, nu despre lipsa viitorului politic al Monicăi Macovei.

Știm că viitorul politic al lui Macovei și al celor ca ea, așa cum este și Cristian Preda, s-a închis. Nu poți ani de zile să minți la Parlamentul European despre propria țară și să mai ai vreun pic de credibilitate în fața românilor.  Prin astfel de intervenții, așa cum a fost și cea de astăzi, imaginea României este atacată însă în mod nedrept” susține Răzvan Popa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.