Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Toată manipularea din jurul protestelor are drept obiectiv blocarea și îndepărtarea unei guvernări performante

razvan popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că tentativele de manipulare și informațiile false aruncate pe piață cu privire la evenimentele de la proteste, dar și încurajarea mișcărilor de stradă de către liderii opoziției au drept obiectiv blocarea și îndepărtarea unei guvernări performante.

"Realitatea este că rezultatele economice obținute și măsurile luate în timpul acestei guvernări construiesc premizele clare pentru o menținere a PSD la guvernare și după 2020. Stimularea violențelor, lansarea de informații false menite a discredita instituțiile, tentativele clare de manipulare a realității sunt, de fapt, eforturi îndreptate doar către acest obiectiv.

Știm foarte bine că partidele și liderii de Dreapta din România, de foarte mulți ani, au evitat discuțiile pe teme concrete, de interes pentru cetățeni, și au stimulat ura și divizarea în societate. Exact acest lucru se încearcă și acum.

Grav este că acest plan merge până la încercări de discreditare a instituțiilor statului, dar și a imaginii României în plan extern. Interesele superficiale ale unor oameni și grupuri politice sunt puse deasupra celui național", susține Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.