Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Vizita premierului la Bruxelles reprezintă un plus pentru România. Manfred Weber își continuă campania sfidătoare pe seama țării

arhiva personala
Razvan Popa

„Prezența prim-ministrului Viorica Dăncilă la Bruxelles și discuțiile avute cu liderii politici din Parlamentul European sunt cât se poate de firești, acestea înscriindu-se în linia acțiunilor de pregătire în vederea preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene la începutul anului viitor, iar liderul europarlamentarilor PPE dă dovadă de un cinism sfidător, încercând să folosească inclusiv un astfel de prilej pentru a-și promova propriile interese politice”, consideră eurodeputatul PSD Răzvan Popa.

Faptul că premierul țării care urmează să preia Președinția Consiliului UE vine în Parlamentul European pentru a discuta cu reprezentanții principalelor grupuri parlamentare dosarele de actualitate de pe agenda europeană transmite un puternic mesaj de seriozitate și responsabilitate, un mesaj consonant cu misiunea principală pe care România o va avea începând cu 1 ianuarie 2019, aceea de a asigura consensul, cooperarea și coeziunea la nivelul Uniunii Europene.

"Vizita premierului la Bruxelles reprezintă un plus pentru România, în pofida unor reacții eminamente politice, așa cum a fost cea a domnului Manfred Weber. Acesta își continuă campania folosindu-se în mod nedrept de România, stimulând un discurs anti-românesc și rostogolind stereotipuri false doar pentru a obține sprijin politic și a fi mai aproape de ținta sa personală – președinția Comisiei", mai consideră europarlamentarul PSD.

Acesta arată că, în același timp, faptul că premierul României a discutat deschis cu liderii politici din Parlamentul European, manifestându-și disponibilitatea de a lămuri orice problemă și orice neînțelegere, este o dovadă cât se poate de clară a transparenței și a deschiderii arătate mereu de guvernarea PSD în raport cu partenerii europeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.