Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu, ironic: Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic

cursdeguvernare.ro
Victor Negrescu

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu critică autoritățile române pentru faptul că PNRR-ul României nu este acceptat de Comisia Europeană: „Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic. PNRR este eșecul acestei guvernări și dovada clară a incompetenței și lipsei lor de relații politice ”.

„Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic. Deși tot mai multe state europene au planurile de redresare deja acceptate, Klaus Iohannis ne transmite de la Consiliul European că nu e nicio problemă că planul României nu este bun și că urmează să fie finalizat doar în toamnă. După ce ne amenință de un an că vine planul, acum guvernanții descoperă că de fapt mai au mult de lucru la el și că riscă să fie dificultăți în implementarea lui”, transmite Victor Negrescu.

Europarlamentarul social-democrat afirmă că, în timp ce toate celelalte planuri propuse de statele europene prevăd crearea de locuri de muncă, dezvoltarea sectorului economic și IMM-urilor sau investiții masive în resursa umană, „PNL și USR ne propun un plan al austerității cu reforme neoliberale dăunătoare pentru populație”, informează Mediafax.ro.

„PNRR este eșecul acestei guvernări și dovada clară a incompetenței și lipsei lor de relații politice în plan internațional. Cum s-a spus și în declarația de astăzi, este clar că nu ar ajuta cu nimic România ca PNL și USR să mai rămână la guvernare pentru a negocia un PNRR prost pentru țară”, conchide Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.