Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul UKIP găsit inconştient după o altercaţie cu un coleg în PE a ieşit din spital

Eurodeputatul Steven Woolfe, favorit pentru a conduce partidul eurofob britanic UKIP, a ieşit duminică din spitalul din Strasbourg în care a fost internat joi din cauza unor probleme suferite în urma unei altercaţii cu un coleg din formaţiunea sa, potrivit unui purtător de cuvânt al partidului. 

"Steven Woolfe a ieşit astăzi (duminică - n.r.) din spital la Strasbourg. El se concentrează pe continuarea recuperării şi nu va face alte comentarii astăzi", a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al UKIP. 

Nigel Farage, care asigură interimatul la conducerea UKIP, a anunţat vineri deschiderea unei anchete pentru a face lumină asupra circumstanţelor altercaţiei care s-a produs joi dimineaţă în incinta Parlamentului European din Strasbourg. 

Într-un interviu pentru cotidianul Daily Mail, eurodeputatul Steven Woolfe, 48 de ani, a povestit că, în timpul unei reuniuni tensiune a eurodeputaţilor UKIP, colegul său Mike Hookem, un fost soldat în vârstă de 62 de ani, l-a lovit. 

Conflictul ar fi izbucnit în momentul în care Woolfe a confirmat că ar vrea să ajungă la conducerea UKIP, deşi a recunoscut că a vrut să plece la Partidul Conservator al premierului Theresa May. 

Hookem a negat însă acuzaţiile, afirmând că nu l-a "lovit pe Steven şi că nu l-a văzut rănindu-se la cap". Unul dintre prietenii săi a afirmat pentru cotidianul citat că a fost vorba doar de o altercaţie verbală. 

Sâmbătă, Hookem a postat pe Twitter o fotografie cu mâinile sale, afirmând că absenţa oricăror urme arată că nu şi-a lovit colegul. 

Un purtător de cuvânt al lui Steven Woolfe a precizat sâmbătă, într-un comunicat, că examenele medicale ale eurodeputatului ar sugera că "rănile fizice ale lui Steven suferite pe faţă, cap şi corp nu provin de la o simplă criză de epilepsie sau de la o cădere". 

La scurt timp după incident, Steven Woolfe a fost găsit inconştient pe o pasarelă a Parlamentului European. 

Transportat la spital într-o stare prezentată iniţial ca fiind 'gravă', el a dat apoi asigurări că nu a suferit o hemoragie cerebrală.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.