Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europa FM se destramă: Patru directori au demisionat în aceeași zi

F. P.
Europa FM
europa fm

Nu mai puțin de patru directori demisionează de la Europa FM, într-o singură zi, la mai puțin de două luni după demisia directorul Andrada Burdalescu, care ocupa această poziţie încă din anul 2003. Între timp, au rămas nelămurite zvonurile legate de un scandal intern legat de folosirea serverelor Europa FM pentru minarea de criptomonede.

Potrivit Paginademedia.ro, directorul de programe Toader Păun, unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, şi-a depus demisia. Toader Păun a lucrat la Europa FM încă de când era student şi lucra la RFI, în urmă cu 17 ani.

A demisionat de la Europa FM şi Alice Iacobescu, directorul de ştiri al postului de radio, cea care coordona redacţia pe partea informativă. Potrivit sursei citate, Alice Iacobescu pleacă în urma unor neînţelegeri cu noul management legate de resursele necesare funcţionării unei echipe de ştiri la un nivel ridicat şi performant. Alice Iacobescu era la Europa FM, în poziția de director de ştiri, din toamna lui 2019, la scurt timp după ce a plecat de la Digi 24.

Europa FM a rămas şi fără Ana Aneculăesei, directorul de vânzări, dar şi fără Claudia Pascu, manager de reţea.

În 2018, Europa FM a trecut la Czech Media Invest, deţinut de Daniel Křetínský. Grupul Lagardere, care deţinea Europa FM, a vândut operaţiunile radio din mai multe ţări, inclusiv România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.