Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europa ia calea Americii Latine în privința numărului de decese cauzate de Covid-19: 250.000 de oameni au murit

morga

Europa a devenit, sâmbătă, a doua regiune a lumii, după America Latină, care depăşeşte pragul de 250.000 de decese cauzate de coronavirus, informează Reuters, relatează News.ro.

Joi, Europa a raportat pentru prima dată 200.000 de noi cazuri de infectare într-o zi, multe ţări din sudul continentului înregistrând recorduri de noi cazuri.

Marea Britanie, Italia, Franţa, Rusia, Belgia şi Franţa au înregistrat aproape două treimi din totalul de aproximativ 250.000 de decese de pe continent. În total, în Europa s-au raportat de la startul pandemiei aproximativ 8 milioane de cazuri de coronavirus.

În Marea Britanie s-au înregistrat cele mai multe decese din Europa, circa 45.000. În clasamentul ţărilor europene cu cele mai multe decese urmeazăItalia, Spania, Franţa şi Rusia.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Rusia a raportat în ultima săptămână cel mai mare bilanţ zilnic al deceselor pentru o ţară din Europa, în medie 250. Marea Britanie şi Franţa au o medie de 143 de decese pe zi.

Vineri, Franţa a devenit a şaptea îară cu peste un milion de cazuri de coronavirus.

La nivel global, până acum s-au înregistrat aproximativ 42,1 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus şi 1,1 milioane de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.