Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar, despre Toader - Mandatul lui este încercarea de a slăbi justiția pentru a îl scăpa de închisoare pe Dragnea. E nevoie de un nou ministru

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan sustine ca mandatul lui Tudorel Toader este incercarea de a slabi justitia pentru a il scapa pe Liviu Dragnea de inchisoare, mentionand ca este nevoie de un nou ministru al Justitiei.

„Mandatul lui Tudorel Toader este încercarea de a slăbi justiţia, pentru a-i face pe plac şi de-al scăpa de închisoare pe Liviu Dragnea. E clar că e nevoie de un nou guvern şi de un nou ministru al Justiţiei, care să facă ordine. PNL s-a angajat ca în prima zi de guvernare să desfiinţeze secţia specială pentru magistraţi.

Nu vrem magistraţi intimidaţi, ci liberi.

Citeste si Gafă de protocol a Ministrul Apărăriii: Gabriel Leș, atent la telefon în timp ce militarii îi prezintă onorul

Vom desfiinţa şi nu vom pune nimic în loc.

Cea mai bună garanţie ca OUG 7 să nu-şi producă efectele e schimbarea guvernului. Toţi miniştrii justiţiei din PSD - ALDE au fost un pericol pentru justiţia din România.

Demisia sau demiterea ministrului Toader ca primă măsură, dar nu venirea unui ministru obedient, ci un nou guvern”, a declarat Siegfrid Mureşan la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.