Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar ALDE: Demisia, demiterea lui Darius Vâlcov sunt gesturi politice obligatorii

ip.gov.py
Renate Weber

Europarlamentarul ALDE Renate Weber a catalogat gestul lui Darius Vâlcov de a publica fișa medicală a unui protestatar, ca fiind unul ”mizerabil din punct de vedere moral și un act ilegal” și a afirmat că ”demisia, demiterea lui Darius Vâlcov sunt gesturi politice obligatorii”, scrie Mediafax.

”Publicarea de către Darius Vâlcov a fișei medicale a unui om bolnav este un gest mizerabil din punct de vedere moral și un act ilegal, existând prevederi clare atât la nivel european cât și in legislația noastră privind protectța datelor personale. Demisia, demiterea lui Darius Vâlcov sunt gesturi politice obligatorii. Ca și a celor care i-au permis accesul la un document medical. Dacă vrem “domnia legii” atunci trebuie să întelegem că legea este aceeași pentru toți indiferent de simpatii sau antipatii politice. Încalcarea ei se sancționează”, a scris pe Facebook Renate Weber.

Și liberalii i-au cerut demisia lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Reacția vine ca urmare a publicării, de către consilierul premierului, Darius Vâlcov, a fișei medicale a unui protestatar #rezist. Ulterior, postarea a dispărut, Vâlcov scriind: "Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsă".

Protestatarul Sandu Matei, cel vizat de postarea lui Vâlcov, a anunțat că îl va da în judecată pe consilierul premierului.

Tot pe pagina de Facebook a lui Darius Vâlcov a apărut duminică un filmuleț în care FDGR este acuzat că este continuatorul mişcării Grupul Etnic German, iar preşedintele Iohannis apare cu o mustaţă şi o tunsoare asemănătoare lui Adolf Hitler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.