Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar critic cu Casa Regala dupa anuntul participarii presedintelui la ziua principesei

margareta si radu

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri la un dineu cu ocazia aniversarii principesei Margareta. In urma acestui anunt europarlamentarul Cristian Preda a facut un comentariu cel putin ironic la adresa Casei Regale si a presedintelui.

"Înțeleg că președintele merge la Peleș de ziua principesei Margareta. Ce păcat că Voiculescu înfundă pușcăria, ar fi fost și el acolo...", a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Ulterior el a venit cu o completare la aceasta afirmatie, printr-un comentariu in care adanceste criticile la adresa Casei Regale.

"Aș vrea să fiu bine înțeles: am susținut mereu o atitudine civilizată față de fostul rege, fiind scârbit de atitudinea lui Iliescu din anii nouăzeci, când Mihai I era întors de pe autostradă sau blocat la frontieră. Republican convins, cred că demnitatea fostului monarh trebuie respectată. La modul general, consider că oamenii politici trebuie să fie polticoși cu trecutul decent al țării lor. Dar tocmai din aceste motive, fățărnicia foștilor securiști și alianța politicienilor corupți cu 'curtea regală' controlată de Radu Duda mi se par la fel de indecente ca și atitudinea lui Iliescu de la începutul tranziției. Poza pe care am publicat-o e elocventă pentru calitatea acestor 'noi elite'",  a mai scris Preda.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.