Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar, după demisia lui Georgian Pop din PSD: Acoperiții și descoperiții se mută în alt teatru de operații

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a scris vineri, pe Facebook, un comentariu în care afirmă că „acoperiții și descoperiții se mută în alt teatru de operații” și spune despre deputatul Georgian Pop, proaspăt demisionar din PSD, că a întârziat la „convocare”.

„#ordinpeunitate #slabăpregătire. În funcție de grad, clasă și pregătire, acoperiții și descoperiții, se mută în alt „teatru de operații". Remarc însă că Georgian Pop a întârziat nepermis de mult la convocare. Tudose este mult mai disciplinat. Gradul și experienta își spun cuvântul. Oricum, parcă se făcea școală mai serioasă la Gradiștea într-o vreme”, a scris pe Facebook europarlamentarul PSD Răzvan Popa.

Social-democratul a avut un comentariu acid și după ce Mihai Tudose și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în Pro România.

„Mai răsfirați băieți, mai răsfirați! Că dați de bănuit! Mihai Tudose a lăsat de mai mult timp să se înțeleagă faptul că va urma un alt drum. Nimic nou până acum! Decizia anunțată ieri nu surprinde pe nimeni. Din contră! Ca la un semn (ordin) s-au încolonat și au migrat! De la un partid mare, care le-a dat totul, la unul mic...foarte mic! Dar, cum se spune, ordinul se execută, nu se discută. Sau cine știe... Poate Tudose, după eșecul în misiunea de a prelua PSD, a primit o altă însărcinare.

Ma intreb dacă Victor Ponta își mai aduce aminte când spunea despre "ofițeri acoperiți și descoperiți" care vor să preia PSD. Și mai făcea Victor Ponta referire "la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!” Nu mai este nevoie. Dar nu am înțeles exact ce partid vor să preia acum”, a mai scris europarlamentarul PSD.

Citește și: Foști primari și miniștri revin pe scena politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.