Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: Germania trece printr-un moment extrem de tensionat

renate weber

Germania trece printr-un moment extrem de tensionat, spune europarlamentarul Renate Weber, după atacurile din week-end. Ea crede că este important ca fiecare atac să fie tratat separat de autorităţi.

Renate Weber califică drept "zguduitoare" situaţia din Germania: "E pe cât de neaşteptat, pe atât de zguduitor, pentru că până la urmă, chiar dacă atacurile sunt de natură diferită şi în mod evident au fost de natură diferită, dar chiar dacă se întâmplă acest lucru, faptul că ele se întâmplă într-un interval de timp atât de scurt, că au fost mai multe, nu doar acestea, a mai fost inclusiv acela din tren, deci când se întâmplă până la urmă, e adevărat, ideea de teroare se instaurează în populaţie".
"Pe de altă parte, cred că este important şi văd că asta fac autorităţile germane, este important să calificăm fiecare atac aşa cum a fost şi să nu întreţinem prin declaraţii oficiale şi relatări de presă o stare de panică şi de teroare, dincolo de ceea ce este normal ca să poată să fie acceptat şi să poţi să găseşti metodele de a combate lucrurile acestea. Dar e într-adevăr un moment extrem de tensionat pe care-l trece acum Germania", a declarat  la RFI europarlamentarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.