Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PNȚCD critică dur PNL, PMP și USR-PLUS: Ce au putut să facă reprezentanții partidelor în PE

Facebook
Cristian Terhes

Europarlamentarul PNȚCD, Christian Terheș, face acuzații grave la adresa PMP, PNL ;i USR-PLUS, care au refuzat să condamne atacurile islamiste din Europa.

"PMP, PNL, USR si PLUS in corpore au refuzat sa condamne atacurile islamiste din Europa ce au condus la moartea a 521 de persoane si ranirea a mii de persoane

Ca USR si PLUS sunt partide pe fata anti-crestine si anti-nationale e deja de notorietate. Mimarea respectarii valorile conservatoare si crestin-democrate de catre PMP si PNL, insa, se vede din voturile pe care reprezentantii acestor partide le dau in Parlamentul European.

De exemplu, pe data de 25.11.2020, la votul pe un amendament la Raportul pe "situația drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană - Raport anual pe anii 2018-2019", reprezentantii din Parlamentul European ai PMP, PNL, USR si PLUS, in corpore, au votat impotriva condamnarii atacurilor islamiste ce au avut loc in Europa din 2000 pana in prezent, ce au condus la moartea a 521 de persoane si ranirea a mii de persoane.

Klaus Iohannis continuă campania: întâlnire cu Nicușor Dan și vizită la pompieri

"Condamnă numeroasele atacuri islamiste comise în Uniunea Europeană începând din 2000, care au provocat moartea a 521 de persoane și rănirea a mii de persoane", prevedea amendamentul care nu a fost votat in corpore de catre reprezentantii PMP, PNL, USR si PLUS.

La fel cum aceste partide resping prin vot un lucru evident si de notorietate, cum e faptul ca au fost atacuri islamiste in Europa ce au condus la moartea si ranirea a mii de oameni, la fel va mint cand va cer votul acum la alegerile parlamentare", a scris europarlamentarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.