Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD, atac la Victor Ponta: 'Victore, nici nu stii cât de mic începi să fii! Mitocănie si grosolănie!'

arhiva personala
Razvan Popa

Liderul Pro România, Victor Ponta, este într-un război total cu cei din PSD, iar replicile nu se lasă așteptate. Europarlamentarul PSD, Răzvan Popa, îi transmite lui Victor Ponta celebra expresie rostită de Băsescu împotriva lui Adrian Năstase, dar adaptată: ”Victore, nici nu stii cât de mic începi să fii!”.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

”Victore, nici nu stii cât de mic începi să fii....la caracter! Cred că ultimele ieșiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcția de deputat, de ministru, de prim ministru, de președinte de partid și poziția de candidat la alegerile prezidențiale. Ba mai mult....cei pe care azi îi jignește cu grosolănie au umplut un stadion intreg, Arena Națională , cu oameni, membri de partid și simpatizanți care să-l ovaționeze. 
Aceștia, buni sau răi, deștepți sau mai puțin deștepți, de la toate nivelurile partidului, și-au rupt pingele să-i facă lui și unora foarte apropiați lui, campanie electorală....la europarlamentare, dar și la prezidențialele din 2014. 
Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiții și l-a lăsat pe Iohanis să-și pună „guvernul său". Și tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist" pe care l-a condus era facut de serviciile care-l manevrau cu abilitate.
Dar, după cum spuneam, de unde nu e caracter (politic), nu te poți aștepta decât la mitocănie si grosolănie.”, scrie Răzvan Popa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.